Primavera carregada de marxa nòrdica a Manresa

El Nordic Walking premsa 1 Força especial AQUESTA primavera, con Tot un seguit d'esdeveniments i activitats que intensifiquin l'agenda anual de caminades i activitats de marxa nòrdica organitzades a la capital del Bages, just 1 any Despres que la ciutat acollís a els actes centrals de commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física, organitzats per la FUB-Bages Amb la col.laboració de l'Ajuntament de Manresa i ALTRES ENTITATS. AQUESTA és una mostra de les Activitats que d'una primavera excepcional.

Diumenge 23 de març  , al Parc del Cardener, tindrà lloc 1 Curs d'Iniciació a la Marxa Nòrdica , Organitzat per Meandre i Nordic Walking Pirineus. 

Diumenge 6 d'd'abril * , del Parc del Cardener, Segon Curs d'Iniciació a la Marxa Nòrdica , Organitzat per Meandre i Nordic Walking Pirineus. 

Diumenge 13 d'abril * , sortida  Viladordis - Cingle de la Roca Tinyosa , A càrrec de Meandre, Dins la programació d'anual Sortides de marxa nòrdica a l'Anella Verda.

Dimarts 1, dijous 3, dimarts 8 i dijous 10 d'abril * , 4 sessions de marxa nòrdica amb 3 grups de pacients del Departament de Rehabilitació d'Althaia, Dins el programa de "Marxa Nòrdica com a Eina de rehabilitació".  

Dies 25, 26 i 27 d'abril , a l'Alberg del Carme, Curs d'Instructors de Nordic Walking , Organitzat per Nordic Walking Catalunya - INWA-Spain, con la col.laboració d'Althaia, Meandre i l'Alberg de l' carme. 

(*) Actes de commemoració del Dia Mundial de l'Activitat Física -6 d'abril-.


La ciutat de Manresa s'està guanyant un nom propi en el món de la marxa nòrdica, al costat-i d'altres localitats com la Seu d'Urgell o Calafell. Cal recordar que l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa ha Estat el Segon de Catalunya a introduïr AQUESTA disciplina per fermentació rehabilitació. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Marxa nòrdica en l' acte central del DMAF en Catalunya

Èxit de la marxa nòrdica en els actes de commemoració del DMAF a Catalunya