Taller de marxa nòrdica per a professionals de l'activitat física

El proper dissabte 18 d'abril, les instal·lacions de l'INEF-Barcelona acolliran el taller de marxa nòrdica que organitza el Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya, i Nordic Walking Catalunya INWA -Spain, dins dels actes commemoratius del Dia Mundial de l'Activitat Física. L'objectiu és donar a conèixer la marxa nòrdica entre el col·lectiu de persones col·legiades al COPLEFC a través de la metodologia dels 10 pas. També poden inscriure a l'activitat professionals de l'esport inscrits en el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya -ROPE-.


En el decurs del matí, es desenvoluparà una part pràctica, on es tractaran temes com què és marxa nòrdica i què no és marxa nòrdica ?; tòpics de caminar amb bastons; material i equip; Per què és una activitat física saludable ?; els diferents nivells i àmbit de pràctica: salut, esport, turisme ...; opcions de tallers, sessions, cursets, formació d'instructors; ¿La marxa nòrdica: moda passatgera ?. En apartat pràctic es desenvoluparan els principis de la marxa nòrdica realitzant una sortida a la muntanya de Montjuïc.

A causa de la bona acollida, el taller ha hagut de limitar-se a 40 places i servirà d'avantsala al Curs d'Instructor / a INWA de nordic walking, que tindrà lloc a l'INEFC-Barcelona del 15 al 17 de maig.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Marxa nòrdica en l' acte central del DMAF en Catalunya

Èxit de la marxa nòrdica en els actes de commemoració del DMAF a Catalunya