MISSIÓ I VALORS

Objectius

Basats en la visió, la missió i els valors de la INWA, l’objectiu principal és la formació d’instructors de Nordic Walking, sota el fonament de tres principis:

1. Esportiu - L’ìnstructor de Nordic Walking ha de ser un bon practicant, desenvolupant una bona tècnica que ha d’anar millorant i perfeccionant any rera any.

2. Tècnic - Dotar a l’instructor de Nordic Walking de recursos didàctics, pedagògics i metodològics que li permetin disposar d’un bon bagatge per a ser un bon docent d’aquesta activitat física saludable, interactuant amb altres professionals.

3. Social - Fomentar que els instructors de Nordic Walking promoguin la creació d’associacions esportives i clubs de Nordic Walking on poder fer progressar els practicants, i fer créixer el seu nombre.


Línies de treball

1. Professionalitat - Adreçar l’oferta formativa cap a professionals de l’esport i de la salut, com a complement i especialització de la seva capacitat professional. Afegir, en el cas de Catalunya, tenir en compte  la Llei 3/2008, del 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport.

2. Rigor - Condicionar el lliurament dels diplomes d’instructor a la correcta execució de la tècnica i a uns nivells d’acceptable desenvoltura didàctica. Obligatorietat de realització d’un mòdul de reciclatge cada dos anys. En el cas de Catalunya, ofertar el nivell I, guia de NW, per a col.lectius específics -personal de complexos lúdico-turístics i com a primer pas pel nivell 2, i desenvolupar el CIATE de Nordic Walking, per a gent que no disposa de formació esportiva o en el camp de la salut.


3. Treballs, publicacions i recercaEn dos anys, s’ha treballat de valent dins l’àmbit científic i divulgatiu en el camp de l’esport i la salut

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Curs instructor/a Marxa Nòrdica a Valls

Nova convocatòria de CIATE de Marxa Nòrdica